17 February 2009

MC oh MC

arini nur MC. tak daya sgt pagi ni. tapi rasanya kadang2 tu nak je pengsan kat skolah. nak tau nape? gi klinik kena perli dgn doc. bkn nur lmbt nak gi tapi keje yg bertimbun buatkan nur lmbt pegi. dia marah tekak nur masih tak ok. dah pantang sehabisnya cuma nur kurangkan je pengambilan makanan berminyak. emm...tahlah! tu 1 hal. then MC, pihak skolah nak dari klinik kerajaan. tau2 je la klinik kerajaan mcm mana. lama lak tu. alih2 dpt MC satu hari. half of the day dah kat klinik tu. nak pengsan pun ada dah. dgn skolah strict tak kena gaya. igt sumer cikgu2 kat skolah tu nak ke cuti tak tentu pasal??!! kalo kena org yg sakit betul2 mcm nur ni mcm mana...???

geramnyaa...!!

2 kesan jari:

su said...

sokong tuh!

kalau klinik kerajaan diorg xpercaya kita sakit dan kekadang tuh sempat perli2 lagik..sedih tul kan...

bykkan rehat & mkn ubat yer...

NuR said...

yup.. tul2 tu tice su. kena marah lagi ada la.. dah la kite sakit. lagi sakit jadinya...

dah mkn ubat. sib baik kanak2 ribena baik arini

Hak Milik KeKaL NuR si CiKGu RiBeNa